SJM flag munggah biaya Grand Lisboa Palace, 1H MediaWiki mundhak
toto

SJM flag munggah biaya Grand Lisboa Palace, 1H MediaWiki mundhak

Operator casino Macau SJM Holdings Ltd kasebut ing asil setengah pisanan sawijining “total biaya proyek” kanggo Grand Lisboa Palace (gambar) HKD39 milyar (saklawasé US $ 5 milyar) – utawa 8,3 persen luwih dhuwur tinimbang HKD36 milyar tokoh sing sadurunge wis digandhengake. karo proyek.

“Perkiraan iki saka total biaya proyek nggambarake kira-kira 8-persen nambah saka perkiraan sadurunge, sing wiwitane digawe ing 2016, lan nggabungake https://covertcreeklodge.com/ biaya tambah sing ana gandhengane karo tanggal rampung proyek sing wis direvisi,” ujare perusahaan Selasa.

MediaWiki setengah pisanan kanggo perusahaan kadhaptar Hong Kong wungu 12,1 persen taun-on-taun ing total revenue kelompok-sudhut lan revenue game sing bener ambruk rada.

MediaWiki interim mung ing HKD1.68 milyar, dibandhingake saklawasé HKD1.50 milyar ing periode taun sadurunge.

Klompok dipesen HKD2,96 milyar ing “hak nggunakake aset” ing neraca separo pisanan – paling iku hubungane karo “pembayaran munggah-ngarep kanggo hak nggunakake tanah ing Macau SAR”. Alesan iki dipesen minangka income kanggo separo pisanan taun, amarga reclassification diijini saka “hak guna tanah” karo efek saka 1 Januari, diterangno tenan.

revenue game net Group kanggo periode ambruk 0,7 persen, kanggo HKD16,72 milyar, announced perusahaan ing asil interim unaudited.

Perusahaan ngandika mbayar HKD3,71 milyar ing komisi game lan insentif, fugure 28,4 persen luwih murah tinimbang ing periode taun sadurunge.

Perusahaan kasebut nyathet ing pengajuan Selasa yen “ngupaya” kanggo mbangun resort casino Cotai sing anyar – dideleng dening analis minangka dhukungan sing dibutuhake banget kanggo penghasilan klompok – “kanggo ngrampungake ing pungkasan taun 2019 lan golek lisensi sing cocog kanggo miwiti. operasi sanalika bisa sawise “.

Dilaporake minggu kepungkur, klompok kasebut njaluk ijin saka para pemberi utang kanggo mbatalake tanggal rampung sing diidini ing Istana Grand Lisboa unitogel nganti Maret 2020, lan tanggal pambuka sing diidini nganti pungkasan taun 2020.

Ing woro-woro Selasa, SJM Holdings nyebutake bukaan resort kasebut “karepake ing 2020”.

Klompok separo pisanan nyetel pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) – sawise imbuhan kanggo kapentingan non-kontrol – wungu 6,1 persen taun-on-taun, kanggo saklawasé HKD2,08 milyar.

Pangentukan saben bareng – dhasar lan diencerke – wungu 11,7 persen ing saben cilik, kanggo HKD0,296 ing saben Kayata.

Ambrose So Shu Fai, wakil ketua lan kepala eksekutif SJM Holdings, ujar ing siaran pers sing diterbitake sawise asil diajukake: “We are pleased sing asil kita kanggo separo pisanan taun nuduhake mundhak prayoga ing EBITDA diatur lan lagutogel bathi net, nalika pambangunan proyek Istana Grand Lisboa kita meh rampung.

Dheweke nambahake: “Papan kita wis milih ngumumake dividen interim HKD0.08 saben saham.”

Ing asil Selasa, SJM Holdings kacarita sing revenue game reged tenan (GGR) saka operasi game VIP mudhun 25,1 persen ing separo pisanan, kanggo HKD7,45 milyar, saka saklawasé HKD9,96 milyar. Sing saka operasi game Tabel pasar massa wungu 8 persen, kanggo HKD12,40 milyar, saka kira-kira HKD11,49 milyar.

Mesin slot lan revenue operasi game liyane ambruk 1,2 persen, kanggo HKD575,0 yuta, saka HKD582,0 yuta.

Kanggo periode, grup Macau lisensi-nyekel unit Sociedade de Jogos de Macau SA 14,1 persen saka revenue game Macau. Klompok kasebut duwe pangsa pasar 15,1 persen kanggo periode sing padha taun kepungkur, tambahake pengajuan Selasa.

Sajrone nem wulan pisanan 2019, unit kasebut duwe 18,2 persen saka revenue game reged meja pasar massa lan 10,7 persen saka revenue game reged VIP.

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd wis nyathet ing memo Mei yen “sajrone limang taun kepungkur, pangsa pasar SJM wis mudhun saka luwih saka 23 persen dadi kurang sejarah 14 persen”.

Klompok kapal penggedhe Casino Grand Lisboa katon 13,7 persen nyuda ing GGR ing separo pisanan taun, kanggo mung ing HKD6,86 milyar. EBITDA Grand Lisboa sing disetel lan bathi sing bisa diatribusi tetep tambah 8,5 persen lan 7,8 persen, dibandhingake karo periode sadurunge.