Pengatur Macau ngandika ngawasi skenario Crown Resorts
toto

Pengatur Macau ngandika ngawasi skenario Crown Resorts

Pengatur casino Macau, Gaming Inspection lan Biro Koordinasi, uga dikenal minangka DICJ, wis marang GGRAsia sing mbayar manungsa waé kanggo Result SDY kahanan ing Australia bab perusahaan casino negara Crown Resorts Ltd.

Akun digawa ing media Australia ing akhir minggu miturut omongane uwong bisnis casino Australia Crown Resorts ‘wis dadi saluran kanggo laundering dhuwit lan aktivitas angkara diatur Chinese liwat dhuwur-rol gambling .

Salah siji operator casino dilisensi Macau, Melco Resorts lan Hiburan Ltd, ngandika ing Mei bakal mbayar 1,2 milyar dolar AS kanggo ndarbeni 19,99-persen saham ing Crown Resorts, mangkono dadi pemegang saham paling gedhe kaloro.

Jaksa Agung Australia marang parlemen negara ing dina Selasa yen dheweke wis ngrujuk tuduhan media marang Crown Resorts – kalebu miturut omongane uwong cepet visa kanggo sawetara gamblers jaban rangkah sugih karo bantuan saka panguwasa – kanggo Komisi Australia kanggo Integritas Hukum Enforcement, kang. bakal nemtokake manawa probe luwih dibutuhake .

Regulator game Macau marang GGRAsia ana – nanggepi pitakonan kita bab apa Crown Resorts kontrovèrsi wis impact sembarang ing cocog Melco Resorts ing Keluaran SDY pasar Macau: “DICJ terus mbayar manungsa waé kanggo prakara. Yen ana hubungane karo industri game Macau, biro bakal ngetutake perkara kasebut miturut kompetensine.

GGRAsia pisanan nyedhaki Melco Resorts ana takon apa ana komentar babagan claims media akhir minggu marang Crown Resorts. Melco Resorts ngakoni dina sing padha takon kita. Kita durung nampa respon apa-apa kanggo pitakonan tindak lanjut nalika crita iki online.

Dewan Crown Resorts dina Rebo mbantah tuduhan kasebut ing laporan sing diterbitake dening koran The Age lan The Sydney Morning Herald, bebarengan Data SDY karo program televisi 60 Minutes sing ditindakake ing Nine Network Australia, nyebutake laporan kasebut minangka “kampanye ngapusi” marang perusahaan kasebut.

“Minangka dewan, kita prihatin banget karo staf, pemegang saham lan para pemangku kepentingan liyane, amarga akeh laporan sing ora seimbang lan sensasional iki adhedhasar tuduhan sing ora ana bukti, exaggerations, sambungan sing ora didhukung lan kepalsuan langsung,” ujare pernyataan sing diajukake karo Australian Securities Exchange. .

Ditambahake: “Crown beroperasi ing salah sawijining industri sing paling diatur ing Australia lan tanggung jawab kanggo netepi kewajiban kasebut kanthi serius.”

Crown Resorts – kang wis tradisional wis kuwat ing dhuwur-totoan muter – nganggo Resor game ing Melbourne, Victoria; siji ing Perth, Australia Kulon; lan ngembangaken katelu ing Barangaroo ing Sydney, New South Wales.

Papan tenan casino ngandika uga sing junkets sing dianggo karo “operator sawijining sing ngatur kanggo pelanggan riko akeh kasino global”.

“Crown dhewe nduweni proses sing kuat kanggo mriksa operator junket, kalebu kombinasi probity, integritas lan pemeriksaan polisi, lan Crown nindakake review rutin operator kasebut kanthi informasi anyar utawa tambahan,” ujare ing statement Rebo.